Navigatie

21 Diner Cadeau
Je bent uitgenodigd voor een 21 diner. Je hebt er zin in, je outfit ligt klaat er rest nog maar één ding: een cadeau! Want wat ga je kopen van je schamele centjes? Je wilt natuurlijk het liefst een origineel en verrassend cadeau geven waar iemand écht iets aan heeft. Maar wat geef je aan iemand die 21 wordt? We sommen de leukste 21 diner cadeaus op voor zowel mannen als vrouwen. Hopelijk inspireren we jou om een leuk cadeau te geven. Vergeet natuurlijk niet een leuke verpakking voor het cadeau en een mooi kaartje te kopen (het blijft natuurlijk een speciaal moment). Speciaal voor jullie hebben we een selectie gemaakt van de mooiste en leukste 21 diner cadeaus. 

Hoe verbluf jij al je vrienden met een cadeau?
Tussen al die cadeaus wil jij natuurlijk dé persoon zijn met het tofste cadeau waar iedereens mond van open blijft staan. Maar wat is nou zo'n cadeau? Daar kom je hopelijk snel achter met een aantal tips van ons. Laten we beginnen met de eerste tip: een persoonlijk cadeau scoort altijd! Geef bijvoorbeeld een fotoboek van jullie herinneringen, een waardebon voor een uitje die jullie samen kunnen doen zoals een bierproeverij of dagje sauna. Een andere tip is om navraag te doen bij de ouders, broers, zussen of de relatie naar wat voor cadeau de jarige graag wil hebben voor hun 21e levensjaar. Zo weet je altijd dat je een cadeau koopt waar je zeker van weet dat het goed bevalt. Wil je echt indruk maken zorg dan dat je een origineel cadeau koopt! Een origineel cadeau is net even anders dan de cadeaus die je op normale studentenfeestjes ziet. Voor een 21e verjaardag wordt vaak meer geld besteedt aan cadeaus omdat het een speciale leeftijd is. Jaarclubs of vriendengroepen gaan daarom al vroeg op zoek naar een origineel cadeau zoals een gegraveerde ketting of horloge of waardebon voor een spectaculair uitje zoals bungeejumpen. 

Cadeau verwerken in filmpje of toneelstuk
Indruk maken op de jarige? Tijdens 21 diners is het gebruikelijk dat de gasten iets speciaals doen voor de jarige. Dit kan het geven van een speech zijn maar er wordt regelmatig een toneelstukje voorbereid of een filmpje gemaakt. In dit filmpje kun je bijvoorbeeld op een komische wijze aankondigen wat het cadeau gaat zijn. Maak bijvoorbeeld een filmpje van het proces van het kopen van het cadeau of maak een filmpje van waarom dit cadeau nou zo perfect bij de jarige past. Geef je bijvoorbeeld een cadeau dat past bij een persoonlijk verhaal dan kun je hier vaak gave filmpjes van maken. Naast een filmpje kan je met jouw vriendenclub of jaarclub ook een toneelstuk opvoeren. Het cadeau dat jullie geven kan je dan verwerken in het stuk. 

Cadeau verwerken in speech
Het is gebruikelijk dat je als vriend of vriendengroep op het 21 diner een speech geeft voor de persoon die z'n 21e verjaardag viert. We horen van veel studenten dat zij het cadeau dat geven verwerken in de speech. Is er bijvoorbeeld iets gebeurt in jullie leven waardoor je een bepaald cadeau geeft? Dan is het leuk om het cadeau tijdens de speech te geven en tijdens de speech nog even toe te lichten waarom jullie gekozen hebben voor dit cadeau. 

Dit zijn de leukste cadeaus voor het 21 diner:

- Polaroid camera           
- Bierpong set         
- Travel package
- Een horloge of armband
- Bucketlist book
- Een boek

 

 

 

 

© 2018 - 2020 het21diner | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel