Navigatie

21 diner mannen
Het 21 diner is een nieuw fenomeen in Nederland. Samen met je beste maten een avond vol gezelligheid en in het teken van jouw verjaardag. Een vol programma met de mensen waar jij van houdt. Je wilt er natuurlijk zo veel mogelijk aan doen om het een onvergetelijke avond te laten worden. Hopelijk inspireren we jou en kan je binnenkort terugkijken op een gruwelijk mooie avond.

Het uitnodigingstraject
Je herkent je er misschien wel in dat je tot je eenentwintigste levensjaar aardig wat vriendenkringen hebt opgebouwd. Van de basisschool, middelbare school, sport, vakanties, noem het maar op. Hoeveel mensen ga je uitnodigen? En nog lastiger, wie gaan dat worden? Het is natuurlijk afhankelijk van de ruimte die je tot je beschikking hebt hoeveel mensen je uit gaat nodigen. Uit ervaring merken we dat je niet meer dan 20 mensen moet uitnodigen voor jouw 21 diner. Wanneer je boven dit aantal zit kan het al gauw te druk worden en kost het te veel voorbereiding. Het is een lastige beslissing wie je nu wel, en wie je niet gaat uitnodigen. Nodig je de vrienden uit die je het vaakst ziet, of die je het langst kent? Wij raden aan om een lijst te maken en hier alle namen op te schrijven van vrienden die je graag uit wil nodigen voor het diner. Hierna kun je kijken of dit aantal in de ruimte past. Mocht dit niet passen dan kun je je afvragen wie van jouw vrienden op dit moment minder belangrijk is geworden. Dat kan bijvoorbeeld zijn omdat de vriendschap verwaterd is of omdat diegene erg ver woont.

Uitnodiging ontwerpen
Je hebt bepaald wie er op jouw 21 diner komen, nu is het tijd om hen een uitnodiging te versturen. Om aan de adressenlijst te komen kun je internet raadplegen of huisgenoten. Je wilt natuurlijk een mooie uitnodiging versturen met een aantrekkelijke tekst zodat iedereen enthousiast wordt om naar het 21 diner te komen. Op de uitnodiging vermeld je in het kort het programma, het adres en het tijdstip. Heb je een thema of dresscode? Vergeet deze dan niet ook op de uitnodiging te zetten. Hiernaast zie je een voorbeeld van een uitnodiging voor het 21 diner van Lars.

Invulling van de avond
Een 21 diner kan een lange zit zijn, maar des te leuker. Om jouw gezelschap een variërende avond te bieden is het leuk om verschillende activiteiten te ondernemen tijdens het diner. Dit kan bijvoorbeeld aan het begin van het diner, tussen de gangen door of aan het einde tijdens het uitbuiken.

© 2018 - 2020 het21diner | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel