Navigatie

Meer dan 30 originele 21 Diner Thema's!
Een goed thema voor je 21 diner feest zorgt vaak voor veel gezelligheid, een geweldige sfeer en unieke taferelen waar je later met veel plezier naar terug kan kijken. Soms is het erg lastig om een passend thema te kiezen aangezien je verschillende beperkingen kan hebben. Past het bij de locatie, bij de genodigden en het allerbelangrijkste is misschien wel of het bij jou past? Heb je even geen inspiratie en wil je graag wat meer verschillende thema's belichten voor het 21 diner dat jij binnenkort gaat geven. We beschrijven hieronder thema's voor het 21 diner, er zitten thema's tussen voor zowel voor mannen als voor vrouwen!                                                            

21 Diner Thema Dolle disco
L
et's groove! Zet je boxen op vol geluid want het is tijd voor Earth, Wind & Fire. Wat is er leuker dan disco. Dans en vier het eenentwintigste levensjaar en neem je vrienden mee naar de 70's en 80's. Zorg dat iedereen zijn meest groovy disco outfit aan doet en studeer je beste discodans in. Een discobal en dansvloer mag natuurlijk niet ontbreken bij dit thema. Als invulling kun je een disco quiz doen om te kijken wie van jouw vrienden de opvolger wordt van Mr. Michael Jackson. Meer inspiratie over wat voor activiteiten je allemaal kan gaan doen tijdens jouw 21 diner vind je hier.                                                                        

 21 Diner Thema Catchy Colours
Het is makkelijk, maar ó zo leuk! Je 21 diner met het thema kleur. Kleur verrijkt je leven en dus ook je feestje. Je kan er voor kiezen om één kleur te kiezen of een aantal kleuren met elkaar te combineren. Het begint natuurlijk bij je aankleding, ballonnen in kleur, de tafeldekking en het zou leuk zijn als iedereen in een kledingsstijl komt die te maken heeft met de door jouw gekozen kleuren. Veel van onze bezoekers gaven aan dat het thema black & white goed in de smaak viel bij hun gasten.  Wil je meer lezen over de aankleding van jouw 21 diner? Klik dan hier.

   

21 Diner Thema Chique de Friemel

Chique, chiquer, chicst. Hou jij er in het leven van om alles uit de kast te pakken dan past dit thema zeker bij je. Een mooi gedekte tafel, prachtige outfits, een écht diner in stijl. In het thema chique kan iedereen zich wel vinden, je hoeft dus niet bang te zijn of jouw gezelschap dit een leuk thema gaat vinden. Wij garanderen je, dit wordt geslaagd. Maar... dan moet je er wel voor zorgen dat je goed uit pakt. De tafel waar je het diner aan gaat geven moet tot de puntjes in orde zijn. Denk bijvoorbeeld aan mooie bloemen of kandelaren die zorgen voor dat echtra stukje effect tijdens het diner. Bij een chique 21 diner mogen mooie menu- en naamkaarten natuurlijk niet vergeten worden. Ook de outfits van jou en al je genodigden moeten er netjes verzorgd uit zien. Een prachtig pak of mooie galajurk passen goed bij dit thema.

21 Diner Thema Travel over the world

Ben jij ook zo'n wereldreiziger? Of heb je vrienden of vriendinnen die vaak reizen? Dan is dit thema iets voor jou. Met het 21 diner thema travel over the world is alles op het 21 diner in de sfeer van reizen over onze mooie wereld. Met dit thema kun je de verschillende gerechten die je gaat serveren per land of continent indelen. Daarnaast is het leuk om tijdens het diner een rondje te doen met een punaise en wereldkaart. Wie van jou vrienden weet het meest over de wereld en kan het juiste land op de kaart met een blinddoen aanwijzen? Een leuke toevoeging aan dit thema is om je vrienden of vriendinnen in een outfit te laten komen van hun favoriete land, dit kan een kimono of lederhose zijn. Kortom er is genoeg te bedenken met dit wereldse thema ;). 

21 Diner Thema Carnaval/Après-ski

Ben jij ook nooit uit de kroeg te slaan en ga je na het skieën het liefst nog uren dansen en hossen tijdens de après-ski? Dan past dit thema het best bij jouw 21 diner. Met dit thema is jouw avond een feest om niet snel meer te vergeten. Jij en je vrienden moeten wel een tikkeltje gek zijn om dit feest aan te kunnen. Al jouw genodigden komen natuurlijk verkleed in geweldige kostuums. Zorg dat de afspeellijst klaar staat, want dat jullie vanavond gaan dansen dat is zeker! Een 21 diner met dit thema kan haast niet mislukken.

21 Diner Thema Lekker asociaal?!

Neem jij het 21 diner niet zo serieus? Dan past dit thema vast bij je. Het super asociale 21 diner, in tokkie stijl! Natuulijk serveer jij geen super luxe gangen maar gewoon een friettafel met frikandellen en saus. Lekker makkelijk. De peuken staan gewoon op tafel en regels zijn er niet. Bij dit thema mogen de gasten zelf weten met wat voor outfit ze naar het feestje komen!

21 Diner Thema Glitter en Glamour

Is Gerard Joling ook jouw beste vriend? Dan zal ik hem maar snel een uitnodiging gaan versturen want met het thema glitter en glamour is jouw 21 diner klaar voor een geweldig glitterspektakel! Alle gasten komen natuurlijk in een glitter- pak of jurk. Wat ook zeker niet kan ontbreken zijn de glitters op tafel en confetti ballonnen. 
 

21 Diner Thema Zon, Zee en Strand

Pak de Hawaiiaanse slingers maar van zolder want het is tijd voor zon, zee en strand. Niks leuker dan jouw 21 diner in  zonnige sferen en de costa del brava bij jou in huis halen. Bij een zomers feestje horen natuurlijk cocktails zoals Mojito, Whiskey Sour of Martini. Bij het 21 diner thema zon, zee en strand moet het menu natuurlijk uit mooie producten uit de zee bestaan, wat dacht je van heerlijke garnalen? De dresscode voor deze avond is natuurlijk lekker kort en luchtig. Fijne jurkje en fleurige hemden! Tijd om de enige echte zomerse hitjes in een afspeellijst te zetten want het 21 diner kan niet stuk met dit heerlijke thema!

21 Diner Thema Back to the Future

Heb jij eigenlijk nooit 21 willen worden? Helaas dat is toch echt de waarheid.... Maar hoe leuk is het om voor jouw 21 diner het thema back to the future aan te houden. Terug in de tijd dat is waar je eigenlijk alleen maar over kan dromen! Met dit thema kun je terugblikken met foto's en verhalen naar jouw kindertijden. Daarnaast kan je heel erg variëren met je outfits en hitjes zoals Sterrenstof en call me a Spaceman mogen natuurlijk ééécht niet ontbreken.  

21 Diner thema Pink party

Een onvergetelijke roze avond. Ben jij dol op de kleur roze? Dan is dit misschien wel jouw thema. Verf het haar van je vader roze, haal de roze slingers van zolder want het is tijd voor the pink party! Natuurlijk is jouw dresscode volledig roze en worden gasten zonder touch of pink niet binnen gelaten. Met dit thema kun je voor het diner natuurlijk ook geweldig uitpakken. Wat dacht je van bietensoep of pasta pesto met rode biet? Genoeg mogelijkheden met het thema in de kleur roze. 

21 Diner thema Jungle

Zit er in jou stiekem een Tarzan of Jane verschuild? Dit thema moet dan iets voor jou zijn. Met het thema Jungle kun je groots uitpakken. Hang je woonkamer vol lianen en pak je panterprint kleren er maar bij. Zoek op Spotify de hitlijst partyanimals op om voor jouw 21 diner het feestje van de eeuw te maken. Natuurlijk komen jij en je gasten als dier verkleed en zijn jouw ouders verkleed als safari rangers. De gerechten op het diner zijn wilder dan ooit, wat dacht je van hertenbiefstuk of junglesoep? 

21 Diner thema 1001 Nachten

Waan je in de wonderlijke wereld van de 1001 nachten als thema voor jouw 21 diner. Bij dit thema komen alle gasten in een prachtige jurk en is jouw vader de sultan die alle gasten welkom heet op het feest. Bij dit thema mag de aladdin cocktail absoluut niet ontbreken. Tijdens dit thema is er ruimte om in de toekomst te kijken. Wellicht is het leuk om je moeder als waarzegster te bekronen die gedurende het diner prachtige verhalen vertelt. Daarnaast mag iedereen een toekomstwens uitspreken. "Ik wens dat je vanavond eindelijk weer eens een lekkere jongen/meisje regelt." Kortom gegarandeerd een leuke dag met dit thema. 

21 Diner Thema Army

Twijfel jij ook iedere week nog om bij de luchtmacht, het leger of de luchtmacht te solliciteren? Struin jij door de weeks alle feestjes met het thema army af om in je leger-outfit de blits te maken? Dan is dit thema echt iets voor jouw 21 diner. 

Nog geen keuze gemaakt? 

Is het nog niet gelukt om een keuze te maken welk thema jij koppelt aan je 21e verjaardag? We sommen hieronder nog een aantal verschillende thema's op. Wellicht kun je ook nog op social media of aan je familie of vrienden vragen of zij nog een leuk thema weten voor jouw 21 diner. 

De knoop doorhakken
Ga je nu wel of niet een thema kiezen voor je diner? In de meeste gevallen is een thema voor een 21 diner een erg goede toevoeging. Toch kan het zijn dat jij dit liever niet wilt doen omdat je geen leuk thema kan vinden. Dit is natuurlijk geen enkel probleem want ook zonder thema kun je een te gek feestje houden. Mocht je wel een thema gekozen hebben vergeet dan niet dit te delen met jouw genodigden. Zet het bijvoorbeeld op de uitnodigingskaart of geef in de weken voorafgaand aan het diner een aantal geheugensteuntjes of feitjes over het thema via Whatsapp. 

Andere originele thema's voor jouw 21 diner: 

- Gouden tintje                                               - Casino royale                                                            - Arabian nights
- Karaoke party                                               - Wijnen, wijnen ,wijnen!                                         - Foute fitness
- Hollywood                                                     - Gek op Holland (of een ander land of stad)     - Glow in the dark
- Tijdmachine (jaar 1 tot 21)                         - Kasteelfeest                                                               - High-class
- Back to the highschool                             - Moulin Rouge                                                           - Landen & culturen 
- Iedereen is een superheld                       - Tropical paradise                                                      - Winter wonderland
- Seizoensfeestje                                           - Mijn favoriete jeugdheld                                        - Big music party
- Het volwassen kinderfeestje                   - Raar met je haar                                                       - Bourgondisch tafelen
- Zomercarnaval                                            - Strak in je trainingspak                                           - Bling Bling 
- 80's / 90's party                                           - Champagneyney                                                      - Proud to be gay 

 

© 2018 - 2020 het21diner | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel